HAJÓNAPLÓM: CsigaPosta Zrt.

Hajónaplóm: CsigaPosta Zrt.
2020.10.31 21:23
Talpigpracli
Talpigpracli

Kedves Hajónaplóm,

Tegnap elhagytuk a vérvörös sziklás partot és a Smaragd sziget felé vettük az irányt.
Egész jó időnk van ma, csak a szél nem akar fújni, ezért már kora reggel óta a Delfin-öbölnél vesztegelünk.
A tengert (és a kiugráló delfineket) bámulva azon morfondírozom, hogy vajon Sagoljus mester elfújta a gyertyáját mikor nyugovóra tért?
Nem lenne jó, ha magára gyújtaná a házat... Nekünk a világítótorony is elég, hogy oda találjunk hozzájuk, túlzás lenne egy egész lángoló sziget!


Nagyon megkedveltem az öreget, ezért azt vettem észre, hogy minél tovább vagyok távol tőle, annál jobban hiányoznak a közös gyertyaöntések.
Néha szokott nekem levelet írni, palackpostával általában 5 hónap alatt megkapom, de sirályra kötözve már pár hét alatt itt van! 
Annak 600 Hubbsalai Buzmák az ára, ezért inkább a palackos verziót szoktuk választani.
Sajnos párszor már jártuk úgy, hogy mire a palackunkat partra vetette a víz és meghozták a halászok mi már tovább hajóztunk onnan.
Úgyhogy a CsigaPosta Zrt. nem a kedvencem.
Nincsen rosszabb egy szívből jövő, ám elkeveredett küldeménynél, higgyétek el nekem!
Na jó... amikor elkapott az óriás polip és megrángatott az végül is sokkal rosszabb volt... meg az is, mikor a tintahal arcon köpött, és egy hétig alig mertem feljönni a fedélzetre, mert a többi matróz rajtam röhögött.
Mindig vannak fokozatok, ezt ne feledjétek, ha bajba keveredtek!
Most mennem kell, mert fütyült a szakács, hogy kész van az ebéd. Biztos megint kása lesz hallal, a többieknek már a fülükön jön ki, de én szeretem.

No... majd még jelentkezem! :)
Webáruház készítés
olcsobbat.hu