Csomagolás 2.0 :)

Csomagolás 2.0
2020.08.21 07:22
Csツa
Kedves-Drága Vásárlóink! ????

♻️ A VISSZASZÁMLÁLÁS ELKEZDŐDÖTT!

...de nem amíg 5-ig számolok ☺
Ez most egy NAGYON komoly dolog☝

Talpigpracli már egy ideje nyúz, hogy tegyük a paraffinotokat papírzacsiba.
Végre beadtam a derekam!


Ha rendeltetek már tőlünk, akkor észre vehettétek, hogy jóideje átálltunk a csomagküldő dobozok ragasztószalagjánál is a papírra. (Egyedül a nagy, 25 kg-os doboznál nem mertük még kipróbálni, nehogy elengedje. Pedig elvileg a papír ragasztószalag is nagyon erős... de akkor is... Ez olyan, mint a sövényvágás - jövőre talán bátrabbak leszünk! ???????????????? )


Azt tervezzük, hogy fokozatosan elhagyjuk az (amúgy szeretett, mert praktikus és erős) összepattinthatós tetejű műanyagzacskókat, és ezzel egyidőben elkezdjük bevezetni a papírzacsikat!


Nézegettünk sokfélét, ezek tesztüzembe kerülnek nemsokára ????????
Ha beválnak (lásd: nem hullnak atomjaira már a szállítás alatt és kibírják, amíg Ti is elfogyasztjátok otthon - neeem, nem a paraffin rágcsálására gondolok ☺)... Szóval, ha jól vizsgáznak, akkor maradnak! ????????
????
Egyelőre kísérleti fázisban lesz a dolog, ezért kérlek Benneteket, hogy, ha bármi negatívat észleltek majd az új zacsikkal kapcsolatban jelezzétek nekünk!
????????A dobozotokat belülről kitöltő anyagok már régóta ilyen-olyan papírok (semmi bubis fólia!), a kéztörlő papír és a WC papír gurigája is jó partner, hisz rugalmasak!!)
Folyamatosan keressük a jó megoldást. Tökéletes választás szerintem amúgy sincs, hisz ilyenkor meg eszembe jut az a rengeteg kivágott fa...
Azért még mindig sokkal jobb így, mintha egy maréknyi celluxot dobnátok utánunk a kukába, nem?
Ha ennyit is tehetünk a környezetünkért miért ne próbálnánk meg? ????????♻️
És most öleljetek meg 1 fát.
Gyerünk! ????????????
????


Üdv,

Csツa és Talpigpracli

Webáruház készítés
olcsobbat.hu