Eukaliptusz illóolaj

ÚJ
Raktárkészlet: 10 ml:  7 db
50 ml:  2 db
100 ml:  2 db
Eukaliptusz illóolaj
Eukaliptusz illóolaj
Eukaliptusz illóolaj
Eukaliptusz illóolaj

A tisztító levegő esszenciája :)

Az eukaliptusz illóolaj, amelyet az eukaliptusz fa leveleiből gőzdesztillációval nyernek, ismert friss, tiszta illatáról és baktériumölő tulajdonságairól. Ez az olaj nemcsak hogy tisztítja a levegőt, hanem elősegíti a légzést és enyhíti a megfázás tüneteit is, így tökéletes választás minden háztartásba.

Gyertyákban használva az eukaliptusz illóolaj tiszta, friss illata segít megtisztítani a teret és megteremteni egy nyugtató atmoszférát.
Szappanokba keverve nem csak frissességet kölcsönöz, hanem antibakteriális tulajdonságaival segít a bőr mély tisztításában és ápolásában.

Az eukaliptusz illóolajat gyertyák esetében a viasz hűlési szakaszában, körülbelül 60°C (140°F) hőmérsékleten ajánlott hozzáadni, hogy az illóanyagok ne párologjanak el gyorsan. Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell belemixelni, hogy a hatásai maximálisan érvényesüljenek. Ajánlott mennyiség a viasz vagy szappanmassza súlyának 1-3%-a, ízlés szerint.

Fedezd fel az eukaliptusz illóolaj frissítő és tisztító hatásait és hagyd, hogy otthonodat betöltse ez a gyógyító, légies aroma! :)


Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)


680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az eukaliptusz illóolaj általában színe világos sárgától átlátszóig terjed és a különböző eukaliptusz fajták miatt az illata is változhat, de általában friss, markáns és kissé kámforos.

Íme néhány hasznos útmutatás az eukaliptusz illóolaj gyertyákban és szappanokban történő használatához:

Gyertyák esetében:

  • Az eukaliptusz illóolajat a legjobb hozzáadni a gyertyaviaszhoz, amikor az már elkezdett hűlni, de még folyékony állapotban van. Az ideális hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F). Ez biztosítja, hogy az illóolaj illata ne párologjon el túlságosan a gyertya készítése során.
  • Az illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig ajánlják, tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához.

Szappanok esetében:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy az eukaliptusz illóolaj illata és hatásai jól beépüljenek a szappanba.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyiségét általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezek az iránymutatások segítenek a hatékony és élvezetes felhasználásban, miközben az eukaliptusz illóolaj friss és tiszta aromát biztosít a termékeknek! ;)

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
10 ml:  7 db
50 ml:  2 db
100 ml:  2 db
Termék státusza
ÚJ    
Webáruház készítés
olcsobbat.hu