Narancs illóolaj

ÚJ
Raktárkészlet: 10 ml:  3 db
Narancs illóolaj
Narancs illóolaj
Narancs illóolaj
Narancs illóolaj

A Vidámság Aromája!  :)

A narancs illóolaj, melyet a narancs héjából hideg préseléssel nyernek, egy igazi energiabomba a mindennapi aromaterápiában.
Ez az olaj nemcsak frissítő, édes citrusillattal tölti meg otthonodat, hanem javítja a hangulatot és csökkenti a stresszt is ;)

Gyertyákban a narancs illóolaj felhasználása varázslatosan meleg fényt és üdítő aromát kölcsönöz, amely ellazít és felvidít. Szappanokba keverve pedig nemcsak hogy gyönyörűen illatozik, de az olaj természetes tisztító tulajdonságai segítenek a bőr friss és tiszta maradásában.
A narancs illóolaj hozzáadása körülbelül 60°C (140°F) körüli hőmérsékleten ajánlott a gyertyaviaszhoz, hogy az illatanyagok ne párologjanak el túl gyorsan.
Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt érdemes hozzáadni, megőrizve ezzel a friss narancs illatát.
Az olaj aránya a viasz vagy szappanmassza súlyának 1%-ától 3%-áig terjedhet, attól függően, hogy milyen intenzív illatot szeretnél elérni.

Engedd, hogy a narancs illóolaj citrusos frissessége beragyogja napjaidat és vigyen egy csipetnyi vidámságot a mindennapokba! :)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)

 

760 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A narancs illóolaj tipikusan világossárga vagy narancssárga színű, ami a narancshéj természetes pigmentjeitől származik. Az illata friss és jellegzetesen citrusos, ami kellemes és felélénkítő hatást kelt.

Néhány hasznos útmutató a narancs illóolaj gyertyákban és szappanokban történő használatához:

Gyertyák esetében:

  • A narancs illóolajat ideális hozzáadni a gyertyaviaszhoz, amikor az már kezd hűlni, de még mindig folyékony állapotban van. A legjobb hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F) körül van. Ez biztosítja, hogy az illóolaj illata ne párologjon el gyorsan a gyertya készítése során.
  • A viaszhoz adott illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig javasolják. Tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához.

Szappanok esetében:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy a narancs illóolaj illata jól beépüljön a szappanba és ne veszítse el hatékonyságát a szappankészítési folyamat során.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyisége általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezekkel az iránymutatásokkal a narancs illóolaj használata gyertyákban és szappanokban hatékony és élvezetes lehet, miközben a termékek friss, citrusos aromát kapnak! ;)

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
10 ml:  3 db
Termék státusza
ÚJ    
Webáruház készítés
olcsobbat.hu