Shea vaj (finomítatlan)

ÚJ
Raktárkészlet: 100 g:  10 db
500 g:  10 db
1 kg:  9 db
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)
Shea vaj (finomítatlan)

A természet ajándéka! :)

Drappos-sárgás színű, zsíros tapintású, kézben olvad.
Tápanyagokban gazdag, kiváló hidraltáló hatású, ezért használható különböző kencékhez is, bátran készíthetünk belőle bőrre kenhető krémeket.
Remek bőrápoló, puhábbá, lágyabbá teszi a bőrt, sőt még egyéb pozitív tulajdonságai is vannak, pl. gyulladáscsökkentő és bőrgyógyító hatással is bír.

Olvadáspontja: 24-38 °C

Ajánlott felhasználása: szappanokhoz, kozmetikumokhoz
Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

720 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az afrikai Shea-fa terméséből kinyert shea vaj igazi csodaszernek számít a bőrápolás terén.
Gazdag zsírsavtartalmának köszönhetően táplálja és hidratálja a bőrt, miközben javítja annak rugalmasságát.
Az E-vitaminban is bővelkedő shea vaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékonyan védi a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben.
Alkalmazása különösen ajánlott száraz, érzékeny bőrre, de a gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása révén ekcémás vagy pikkelysömörös bőrproblémák esetén is kiváló választás, legyen szó arckrémről, testvajról vagy hajápoló termékről, a shea vaj sokoldalúsága és természetes eredete miatt bátran alkalmazható a mindennapi bőrápolási rutinban.
Fedezd fel Te is a shea vaj rendkívüli előnyeit, és tedd az egészséges, ragyogó bőr ápolásának nélkülözhetetlen részévé! :)

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
100 g:  10 db
500 g:  10 db
1 kg:  9 db
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu