Fenyő illóolaj

ÚJ
Raktárkészlet: 10 ml:  7 db
50 ml:  2 db
Fenyő illóolaj
Fenyő illóolaj
Fenyő illóolaj
Fenyő illóolaj
Fenyő illóolaj
Fenyő illóolaj

Frissítő erdei lélegzet! :)

A fenyő illóolaj, melyet a fenyőfa tűleveleiből és ágairól nyernek ki, a természetes erdők illatát hozza el közvetlenül otthonodba. Ez az illóolaj nemcsak hogy felvidítja a lelket a friss, tiszta erdei aromájával, de ismert légúttisztító és energetizáló tulajdonságairól is.

Gyertyákba keverve a fenyő illóolaj egy kellemes, megnyugtató atmoszférát teremt, mely tökéletes kiegészítője a pihentető estéknek. Szappanokba adagolva pedig nem csak kellemes illatot biztosít, hanem segíti a bőr tisztítását és frissességének megőrzését is.

A fenyő illóolajat gyertyák esetében ajánlott a viasz hűlési szakaszában, körülbelül 60°C (140°F) hőmérsékleten hozzáadni, hogy az illóanyagok megőrizzék frissességüket. Szappankészítésnél a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni, az olaj illata és hatásai a legjobban így érvényesülnek.
Ajánlott mennyiség a viasz vagy szappanmassza súlyának 1-3%-a, ízlés szerint.

Engedd, hogy a fenyő illóolaj erdei frissessége betöltse otthonodat, és élvezd a természet nyugtató hatását minden nap! :)

Tárolása: hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől távol tartandó.
GMO mentes, vagyis nem tartalmaz genetikai módosított termesztésű alapanyagot.

Gyertyákhoz az illóolajok nem javasoltak, de használhatók! :)
(Az illóolajok, ahogy a nevükben is szerepel, hamarabb elillannak, ezét kevésbé intenzívek és tartósak. Ettől függetlenül gyertyákba is beletehetitek, esetleg használjátok őket nagyobb mennyiségben, figyelve a viasz-illóolaj arányokra)


760 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A fenyő illóolaj általában világos sárgától mélyebb zöldes árnyalatig terjedhet, attól függően, hogy pontosan melyik fenyőfajtából nyerték és milyen feldolgozási módszert alkalmaztak.
Az illat friss és tiszta, tipikus erdei jelleggel.

Íme néhány útmutatás a fenyő illóolaj gyertyákban és szappanokban történő használatához:

Gyertyák esetében:

  • A fenyő illóolajat célszerű a gyertyaviaszhoz akkor hozzáadni, amikor az már elkezdett hűlni, de még mindig folyékony. A legjobb hozzáadási hőmérséklet körülbelül 60°C (140°F). Ez segít megőrizni az illóolaj illatanyagait és megakadályozza, hogy túl korán elpárologjanak.
  • Az illóolaj mennyiségét általában a viasz súlyának 1%-ától 3%-áig ajánlják. Tehát, ha 100 grammos viaszmennyiséggel dolgozol, 1-3 gramm illóolajat adhatsz hozzá az elkészült gyertyához, attól függően, hogy milyen erős illatot szeretnél elérni.

Szappanok esetében:

  • Hideg eljárással készült szappanoknál az illóolajat a nyomok képződése után, de még öntés előtt kell hozzáadni. Ez az időpont biztosítja, hogy a fenyő illóolaj illata és hatásai jól beépüljenek a szappanba.
  • A szappan esetében az illóolaj mennyiségét általában a teljes szappanmassza súlyának 2%-a körül ajánlott, ami kiegyensúlyozott illatintenzitást biztosít.

Ezek az iránymutatások segítenek a hatékony és élvezetes felhasználásban, miközben a fenyő illóolaj friss és erdei aromát biztosít a termékeknek.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
10 ml:  7 db
50 ml:  2 db
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
10 g/db
Webáruház készítés
olcsobbat.hu